Άλλες 10 μεταγραφές θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου

Η απόκτηση του Φαμπρίτσιο Πότσι έχει φέρει κλίμα ενθουσιασμού στον κόσμο του Ολυμπιακού, που βλέπει την ομάδα να ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Κατά γενική ομολογία οι ξένοι της ομάδας Πότσι, Ντα Κόστα και Ναστέφσκι, μπορούν να κάνουν τη διαφορά…

…και ουσιαστικά αποτελούν πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική. Όμως και οι Έλληνες που έχουν έλθει είναι ικανότατοι και πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά στο να υλοποιηθεί ο στόχος της επιστροφής στη Football League. Αυτή τη στιγμή το «ερυθρόλευκο» ρόστερ αποτελείται από 15 ποδοσφαιριστές και θα αποκτηθούν άλλοι 10 ή 11, εκ των οποίων οι δύο θα είναι αλλοδαποί. Οι υποψήφιοι είναι αρκετοί και κάθε περίπτωση εξετάζεται προσεκτικά από τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα, από την Διοικούσα Επιτροπή και από τους Ευριπίδη Τσιμπανάκο και Ανδρέα Μπονόβα.
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τις περισσότερες θέσεις μεσοεπιθετικά, έχει αποκτήσει επίσης τρεις τερματοφύλακες, ενώ θα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών για την αμυντική γραμμή. Η ομάδα χρειάζεται δύο ακραίους αριστερούς οπισθοφύλακες (πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν κλείσει δύο παίκτες), έναν δεξιό μπακ, αλλά και δύο τουλάχιστον κεντρικούς αμυντικούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις