Ημέρα γιορτής για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή (11/7) για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στις 8.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Ερασιτέχνη και της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου. Αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά…

…τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού που θα παρουσιαστούν επίσημα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τη φανέλα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα στην περίοδο 2016-17.
Παράλληλα, θα γίνει γνωστό το σήμα που θα έχουν οι φετινές εμφανίσεις του Ολυμπιακού και το οποίο θα είναι επετειακό λόγω της συμπλήρωσης 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Επίσης, από τον Ερασιτέχνη θα τιμηθούν οι καλαθοσφαιρίστριες του συλλόγου Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου, διότι ήταν μέλη της Εθνικής ομάδος κωφών, που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ.
Οι 15 ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών», σήμερα στο Valis, είναι οι: Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παλιούρας, Νίκος Μπουργάνης, Βαγγέλης Στουρνάρας, Σάκης Τέλλος, Βασίλης Ζαρίφης, Άγγελος Κολημήτρας, Ηλίας Σταύρου, Κώστας Οικονόμου, Φαμπρίτσιο Πότσι, Φελίπε Ντα Κόστα, Γιάννης Δωματάς, Ιβάν Ναστέφσκι, Αλέκος Αναστασίου και Κώστας Φλίγκος. Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει και παρουσία-έκπληξη, ποδοσφαιριστή του οποίου η απόκτηση θα ανακοινωθεί από τη διοικούσα επιτροπή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις