Σημαντική εμπειρία στην Oχρίδα για αθλητές του Ολυμπιακού Β.

Σημαντική εμπειρία είχαν την τύχη να βιώσουν τρεις καλαθοσφαιριστές και δύο καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι συμμετείχαν σε καμπ μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στην Oχρίδα με υπεύθυνο τον Βολιώτη προπονητή τον κ. Αντώνη Μυριτζή. Στο καμπ δίδαξαν επίσης οι ξένοι προπονητές Ντούλι Αντονέφσκι και Δημήτρης Μανέφσκι…

 

…Οι Βάλια Χούτα, Δέσποινα Λιόλιου, Νικόλας Τσαπράζης, Αλέξανδρος Αποστολάκης και Νικόλας Αποστολάκης, μαζί με τρεις αθλητές της Μεταμόρφωσης (Βασίλης Καλατζής, Τίμος Λαγάρας, Απόστολος Βούλγαρης) κι εναν αθλητή από τον Γ.Σ.Νίκαιας, έκαναν εντατικές διπλές προπονήσεις, ενώ περιηγήθηκαν με εκδρομές στα αξιοθέατα της περιοχής.

“Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Δουλέψαμε πολύ πάνω στα βασικά, ενώ στον ελεύθερο χρόνο μας, είχαμε δημιουργικές ασχολίες. Περιηγηθήκαμε στους πολιτιστικούς θησαυρούς της περιοχής, ζήσαμε μέσα στη φύση και αναπτύξαμε ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Ήταν πράγματι μια πολύ αξιόλογη …μπασκετική περιπέτεια. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας.

Στο χέρι μας είναι πλέον να δουλέψουμε σκληρά με τις ομάδες μας για να φτάσουμε ψηλά.” δήλωσε στο  goalpost.gr ο Νικόλας Τσαπράζης του Ολυμπιακού Βόλου ένας πολύ ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής που αναμφίβολα το μέλλον του ανήκει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις