Β. Αγγελής: Χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Βαγγέλης Αγγελής αποτελεί το 16ο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ο νεαρός αμυντικός παρουσιάστηκε επίσημα στην εκδήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχθές Δευτέρα, στο ξενοδοχείο «Valis». Ο 19χρονος αριστερός μπακ-χαφ με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, καθώς πέρυσι…

…αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 του συλλόγου: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που με έφεραν στην ομάδα και μου έδωσαν την ευκαιρία να ξαναφορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό και θα δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ, ως ποδοσφαιριστής, και να δικαιώσω όλους όσους πιστεύουν σε μένα. Μας περιμένει πολλή δουλειά, θα υπάρχει πίεση, από τη στιγμή που η ομάδα είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστήσει, όμως στο χέρι μας είναι να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θέλω να πανηγυρίσω την άνοδο στη Football League και με τον Ολυμπιακό να παίξω στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχω μεγάλη όρεξη να προσφέρω στην ομάδα και ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία. Οι κινήσεις που κάνει η διοικούσα επιτροπή είναι πολύ καλές, έχουν έρθει – μέχρι στιγμής – στην ομάδα εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος για το ποιοι θα παίζουν κάθε Κυριακή.
Εντυπωσιάστηκα, πραγματικά, από την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στην εκδήλωση της παρουσίασης της φανέλας. Οι φίλαθλοι της ομάδας «διψούν» να δουν τον Ολυμπιακό και πάλι πρωταγωνιστεί και εμείς οι ποδοσφαιριστές οφείλουμε να μην τους απογοητεύσουμε. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας, να στηρίξουν την ομάδα με την μαζική παρουσία τους στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις