Τζήμας: «Να γεμίσω το γήπεδο»

Δείπνο σε δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου καθώς και των τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης παρέθεσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. του τμήματος, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Φάτσης, καθώς και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο κ. Τζήμας ζήτησε από τους δημοσιογράφους να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της ενότητας του κόσμου της Νίκης, αναφέρθηκε στα οικονομικά της ομάδας για τα οποία τόνισε πως είναι τακτοποιημένα, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για την αγωνιστική παρουσία της.

Απόσπασμα από την ομιλία του κ. Τζήμα:

«Καθημερινά, όταν τελειώνω τις εργασίες μου, διαβάζω την ιστορία της Νίκης Βόλου. Διαπιστώνω με μεγάλη λύπη ότι το έργο επαναλαμβάνεται. Αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ και έφτασα στο συμπέρασμα πως για την πορεία της ομάδας δεν έφταιγαν μόνο αυτοί που ηγούταν. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και κάνω την παράκληση να τα αφήσουμε στο παρελθόν και να κοιτάξουμε μόνο το παρόν και το μέλλον. Βασικός στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση και η ενότητα. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

deipno-niki-tzimas

Εγώ δεν θα αναφερθώ σε λάθη προηγούμενων διοικήσεων. Εγώ θα κοιτάξω να κάνω τα λιγότερα δυνατόν λάθη και στο τέλος αν δεν έχω πετύχει τους στόχους μου, θα αναλάβω τις ευθύνες μου. Να ξεκαθαρίσω πως αυτά σίγουρα δεν θα έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα. Αυτά είναι ήδη λυμένα. Ο στόχος μου είναι να μονιάσω τον κόσμο και να γεμίσω το γήπεδο.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει και η ομάδα να πάει καλά και σ’ αυτό έχω τρομερή εμπιστοσύνη στον προπονητή. Ο κόσμος θέλει η ομάδα του να κερδίζει και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Βλέπουμε πως παίζουν ρόλο τα ονόματα και τα συμβόλαια. Βλέπουμε ομάδες με χαμηλότερα μπάτζετ που χτίζονται και δουλεύονται σωστά πως κατακτούν τίτλους. Μ’ αυτή τη φιλοσοφία θα κινηθούμε κι εμείς. Το ρόστερ μας θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές μαχητές που θα ματώνουν για τη φανέλα και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα δικαιωθούμε. Χωρίς μεγάλες κουβέντες, θα κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα, θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε σωστά το γήπεδό μας και μέσα από το νοικοκυριό θα έρθει και η κατάκτηση των στόχων μας.

Έχουμε μία προίκα που άφησαν οι προγονοί μας και θα κοιτάξουμε να τη βελτιώσουμε. Ήδη κάνουμε ενέργειες ώστε, εφόσον είναι εφικτό, να κάνουμε το όνειρο ενός νέου γηπέδου πραγματικότητα. Η κ. Κοκκινάκη θα σας πει περισσότερα γι’ αυτό το θέμα.

Σ’ ευχαριστώ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας κι ευελπιστώ να συμβάλλετε στην συσπείρωση των φιλάθλων μας γύρω από την ομάδας μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις