Απόλλων Σμ.: «Έκλεισε» Ρουμπουλάκου, αποκτά Πουρτουλίδη

Παίκτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα πρέπει να θεωρείται ο Σίμος Ρουμπουλάκου, ο οποίος ήταν η καλύτερη περίπτωση από όσες εξετάζονταν για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο 25χρονος μπακ, σύμφωνα με όσα αναφέρειτο a-sports.gr, τα βρήκε σε όλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση…

…της μεταγραφής του.
Από εκεί και πέρα, στη Ριζούπολη τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα (πίσω από τον πολύπειρο Διονύση Χιώτη) θα καλύψει τελικά ο 24χρονος Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο οποίος και προκρίθηκε. Και αυτό καθώς Παναγιώτης Μονεμβασιώτης άσκησε… βέτο για να μην προχωρήσει η απόκτηση του σαφώς πιο έτοιμου και με αρκετές παραστάσεις Παναγιώτη Βοσνιάδη εξαιτίας του γεγονότος (αν είναι δυνατόν) ότι είναι γιος του νυν προπονητή της Βέροιας και πρώην των «κυανόλευκων» Αλέξανδρου Βοσνιάδη!
Πάντως, για το φινάλε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επιφυλάσσει μια σαφώς αξιόλογη μεταγραφή που ακουγόταν στα πέριξ από την αρχή του καλοκαιριού ως ενδεχόμενη από τη στιγμή που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο λόγος για τον Νίκο Πουρτουλίδη, ο οποίος έχει συμφωνήσει ήδη να συνεχίσει στα «κυανόλευκα», αφήνοντας τον Ηρακλή (έχοντας υποστεί σοβαρές οικονομικές ταλαιπωρίες τη σεζόν που πέρασε) για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η απόκτηση του έμπειρου μέσου αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.
Να σημειωθεί εξάλλου, ότι οι διακοπές τελειώνουν για τους ποδοσφαιριστές, αφού την Πέμπτη (14/7) θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, την επόμενη από εργομετρικά και το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) θα πραγματοποιηθεί στη Ριζούπολη η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού ηγέτη των «κυανόλευκων» Δημήτρη Σπανού.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις