Γνωριμία με Τζαναβάρα και Μπονόβα οι προπονητές της Ακαδημίας

Την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτη Τζαναβάρα και τον τεχνικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Ανδρέα Μπονόβα, είχαν την Δευτέρα στο ξενοδοχείο «Valis» οι προπονητές των τμημάτων υποδομής…

…του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κυριαζής, Φώτης Αγραφιώτης, Νίκος Δενελάβας, Χρήστος Καψιώτης, Γιώργος Σαρηγιάννης και Στέργιος Σιαμέτης.
Έγινε μία γενική συζήτηση για τον τρόπο που θα δουλέψουν τη νέα χρονιά τα τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και πως θα οριστούν τα γκρουπ.
Ο κ. Τζαναβάρας τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην τεχνική κατάρτιση των μικρών ποδοσφαιριστών, σ’ έναν τομέα στον οποίο υστερούν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Θα είναι στη διάθεση των προπονητών της Ακαδημίας σε ότι χρειαστούν, ενώ θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει κάποιες προπονήσεις των τμημάτων υποδομής για να δει και από κοντά τη δουλειά που γίνεται.
Στόχος είναι μέσα από τα τμήματα υποδομής να αναδειχθούν ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, ενώ θα παρακολουθούνται τα ταλέντα της περιοχής, έτσι ώστε να αποκτούνται από τον Ολυμπιακό σε μικρή ηλικία.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις στο μέλλον και πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις