Αμυντική ενίσχυση και έμπειρος φορ για Ολυμπιακό Β.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός εξετάζει δύο περιπτώσεις αριστερών πλάγιων μπακ και οι άνθρωποι της ομάδας θα αποφασίσουν ποιος τελικά θα αποκτηθεί, με τη σύμφωνη γνώμη και του προπονητή των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτη Τζαναβάρα. Από εκεί και πέρα η ομάδα χρειάζεται δύο ακόμη στόπερ, έμπειρους, καθώς μόνο ο Σάκης Τέλλος…

…έχει αποκτηθεί για κεντρικός αμυντικός. Τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθεί η απόκτηση άλλων έξι παικτών, ενώ σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δύο-τρεις θέσεις θα τις αφήσουν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, καθώς πιστεύουν πως θα προκύψουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν θα βρουν ομάδα και θα είναι πιο εύκολο να έρθουν στον Ολυμπιακό.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θέλει η ομάδα του να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στα παιχνίδια έδρας και για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη αξιόλογου και έμπειρου σέντερ φορ. Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες να έρθει στην ομάδα Έλληνας φορ με πολύ καλές χρονιές στη Football League τις τρεις τελευταίες περιόδους. Η περίπτωση είναι δύσκολη, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να τον πείσουν να έρθει στην ομάδα. Εναλλακτική λύση αποτελεί ξένος φορ, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, στον Ολυμπιακό δεν στέκονται μόνο σ’ αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές και εφόσον προκύψει κάτι αξιόλογο στην ποδοσφαιρική αγορά, θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις