Κρούση σε Μπόρα ο Ρήγας

Τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Μαγνησία εξετάζουν στον Ρήγα Φεραίου και ένας παίκτης που δεν είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά διαθέτει την εμπειρία της Γ’ Εθνικής είναι ο Θανάσης Μπόρας, που όπως αναφέρει η εφημερίδα «Θεσσαλία» έχει δεχθεί κρούση από τον Ρήγα. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε καλό κλίμα, αλλά το πώς θα εξελιχθεί…

…η όλη υπόθεση είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Ο Μπόρας γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1995. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θέση αμυντικού χαφ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αγία Παρασκευή, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και στον Εθνικό Βόλου. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα με επαγγελματικό συμβόλαιο. Τη σεζόν 2014-15 προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Σαρακηνό, ενώ πέρυσι ενίσχυσε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τον Πύρασο. Με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου μέτρησε 24 συμμετοχές στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.
Πάντως, ενδιαφέρον φαίνεται υπάρχει και για άλλους παίκτες, που πέρυσι ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον Ηρακλή Βόλου παραδέχθηκαν πως ο Ρήγας έχει κάνει κρούση στον σέντερ φορ Τάσο Τσελεπή, που πέρυσι βοήθησε σημαντικά την ομάδα της Νέας Ιωνίας στο να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις