Αρχίζει σήμερα η χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ύστερα από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας, μετά την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League για οικονομικούς λόγους, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα πατούν και πάλι χορτάρι, καθώς στις 7 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι», όπως…

…κάθε χρόνο ξεκινούν τη χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες και ο αποκλειστικός στόχος δεν είναι άλλος από την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Δεκαεννέα παίκτες, αν δεν προκύψει κάποια νέα μεταγραφή σήμερα το πρωί, αναμένεται να δώσουν το «παρών» στη σημερινή «πρώτη» του Ολυμπιακού και στον Αγιασμό που θα τελεστεί. Θυμίζουμε, πως μέχρι τώρα οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί είναι οι: Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παλιούρας, Νίκος Μπουργάνης (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Στουρνάρας, Σάκης Τέλλος, Παναγιώτης Ζώνας, Βασίλης Ζαρίφης, Δημήτρης Στασινόπουλος, Δήμος Κόκας, Βαγγέλης Αγγελής (αμυντικοί), Άγγελος Κολημήτρας, Ηλίας Σταύρου, Φαμπρίτσιο Πότσι, Κώστας Οικονόμου, Φελίπε Ντα Κόστα (μέσοι), Γιάννης Δωματάς, Ιβάν Ναστέφσκι, Αλέξανδρος Αναστασίου, Κώστας Φλίγκος (επιθετικοί).
Το τεχνικό τιμ της ομάδας αποτελείται από τους Παναγιώτη Τζαναβάρα (προπονητής), Κώστας Μπράτσος (βοηθός), Χρήστος Παπαϊωάννου (γυμναστής) και Παναγιώτης Νάσης (προπονητής τερματοφυλάκων).
Το «παρών» αναμένεται να δώσει σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Στο μεταξύ ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys και ΣΦΟΒ. Και οι δύο – μεταξύ άλλων – καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί δίπλα στην ομάδα, σε μια ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά, όπως αναφέρουν, δίνοντας το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα. Στέλνουν μήνυμα πως ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος και δυνατός και από σήμερα αρχίζει η προσπάθεια στο γήπεδο για την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις