Το πρόγραμμα της “πρώτης” του Ολυμπιακού Β.

Το πρόγραμμα της πρώτης επίσημης προπόνησης του Ολυμπιακού Βόλου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (18/07) στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Σήμερα, Δευτέρα στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, καθώς και ο αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιο. Πριν τον αγιασμό θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των πρόσφατα αποθανόντων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου Τάκη Συνετόπουλου, Γιώργου Πασχαλίδη, Αντώνη Παππά και Παντελή Ευθυμίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως την παρουσίαση της πρώτης επίσημης προπόνησης της ομάδας θα πραγματοποιήσει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Γιώργος Μυρισκλάβος μαζί με τον γνωστό αθλητικογράφο κ. Απόστολο Καψιώτη.

Ο κ. Μυρισκλάβος διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, όπως και με τον αντιπρόεδρο κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο και αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση για την παρουσίαση της σημερινής πανηγυρικής πρώτης επίσημης προπόνησης του Ολυμπιακού Βόλου, όπου και θα παρουσιαστούν τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις