Την MVP του Ευρωπαϊκού Α. Κοτσιάφτη απέκτησε ο Ολυμπιακός Β.

Την αρχηγό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Κωφών και πολυτιμότερη παίκτρια του πρόσφατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη απέκτησε σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο Ολυμπιακός Βόλου. Η Κοτσιάφτη είναι έμπειρη παίκτρια και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις θέσεις “4” και “5”. Μάλιστα στο παρελθός είχε αγωνιστεί και στην “Άρτεμη Βόλου”…

 

…Η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη έχει ύψος 1.78 εκ και αγωνίζεται στη θέση του power forward. Την προηγούμενη χρονιά η Αλεξάνδρα αγωνίστηκε στα Μελίσσια, πρόπερσι στην Α2 Γυναικών με την ομάδα του Σπόρτιγκ, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις ομάδες, Μαρούσι, Αστέρας Πολυγώνου, Γαλάτσι, Άρης Θήβας, Άρτεμις Βόλου, ΑΕΝ Κηφισιάς, ΑΕΚ Περιστερίου, Αγία Παρασκευή και Εύνικος (πρώην ΔΑΣΑΛ).

Από το 2007 είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωφών κι έχει κερδίσει τη 3η θέση στο Παγκόσμιο της Guangzhou στην Κίνα (2007), 3η θέση στο Ευρωπαϊκό της Γερμανίας (2008), 4η θέση στην Ολυμπιάδα της Ταϊβαν (2009), 4η θέση στο Παγκόσμιο του Παλέρμου στην Ιταλία (2011), 3η θέση στο Ευρωπαϊκό της Τουρκίας (2012), 4η θέση στους Ολυμπιακούς της Σόφιας στη Βουλγαρία (2013), 1η θέση στο Ευρωπαϊκό της Θεσσαλονίκης όπου αναδείχτηκε και πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης.

Βέβαια, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου που θα σημάνει και την οριστική συμφωνία εκ μέρους των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις