Αρχίζει η μεταμόρφωση του βοηθητικού στο “Π. Μαγουλάς”

Ραντεβού με το αρμόδιο συνεργείο της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της ολικής μεταμόρφωσης του βοηθητικού στο «Π. Μαγουλάς» είχε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ο κ. Τζήμας, όπου ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό των χώρων όπως αυτοί θα διαμορφωθούν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Το συνεργείο αφού μεταφέρει τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί για τα έργα, θα ξεκινήσει την υλοποίησή του. Πιθανή ημέρα έναρξης η Τετάρτη 20 Ιουλίου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με το ξήλωμα του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου, ώστε να δημιουργηθεί η υποδομή στο υπόστρωμα για να φιλοξενηθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας που θα καλύψει το μεγαλύτερο τμήμα του βοηθητικού. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα γήπεδο 7Χ7 ή 8Χ8 που θα μπορεί εύκολα να γίνει δύο γήπεδα 5Χ5 και ένα μικρότερο για τις μικρές ηλικίες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης. Επίσης θα δημιουργηθεί διάδρομος από την ανατολική πλευρά του γηπέδου που θα καταλήγει στη Θύρα 3. Ανάμεσα σε κερκίδα και βοηθητικό θα κατασκευαστούν αποχωρητήρια που θα εξυπηρετούν και τους φιλάθλους της συγκεκριμένης κερκίδας. Το πλάνο επίσης περιλαμβάνει αποδυτήρια, χώρο για τους γονείς αλλά και κουβούκλιο για την έκδοση εισιτηρίων.

Ο κόσμος της Νίκης μπορεί να είναι δύσπιστος με τέτοιου είδους εξαγγελίες, όμως όπως λέει και ο σοφός λαός, «κοντός ψαλμός αλληλούια». Σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα έργο που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες επιτέλους θα πραγματοποιηθεί και οι προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης δεν θα είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν με τα παιδιά σε προπολεμικές εγκαταστάσεις, έτη φωτός πίσω από αντίστοιχες ιδιωτών στη Μαγνησία.

Το goalpost.gr θα είναι παρών, όπως ήταν και σήμερα (18/07), από την έναρξη μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών μεταφέροντας στους φίλους της ομάδας την εξέλιξη μίας πολύ σημαντικής επένδυσης για το μέλλον της Νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις