Παρασκευαΐδης: «Ιστορία, κόσμος και υγιές πλάνο»

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης είναι αναμφισβήτητα ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τη Νίκη για να παίξει το ρόλο του ηγέτη, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και γενικότερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι 200 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική του ποιότητα ενώ η τελευταία ανακοίνωση της Κέρκυρας περιγράφει τον χαρακτήρα του παίκτη:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Γιώργο Παρασκευαϊδη. Ο Γιώργος Παρασκευαϊδης, ο αρχηγός μας, υπήρξε υπόδειγμα ήθους και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή κι ευχή όλων των φιλάθλων, να ξαναβρεθούμε στο μέλλον»

Το goalpost.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και η μία και μοναδική ερώτηση που του θέσαμε, ήταν για ποιο λόγο δεν προτίμησε μία ομάδα της Football League, καθώς είναι δεδομένο πως είχε προτάσεις και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη Βόλου. Η απάντηση του ποδοσφαιριστή μπορεί να ήταν λακωνική, ήταν όμως ουσιαστική:

«Τρία πράγματα με οδήγησαν να επιλέξω την Νίκη Βόλου ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Η ιστορία της, ο κόσμος της και το υγιές πλάνο στο οποίο θα βαδίσει τα επόμενα χρόνια. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος γνωρίζει την ιστορία της Νίκης, δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Τον κόσμο της ομάδας τον έχω ζήσει στα πολλά παιχνίδια που έδωσα ως αντίπαλος, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Κέρκυρας. Το πάθος, ο παλμός του είναι εντυπωσιακά. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το πλάνο που μου παρουσιάστηκε και θεωρώ πως κινείται σε πολύ σωστές βάσεις. Πλέον για τους ποδοσφαιριστές παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η συνέπεια και η υγεία που βγάζει μία ομάδα. Πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που χτίζεται, στηρίζεται σε γερά θεμέλια και οι επιτυχίες θα έρθουν από μόνες τους, οπότε δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για στόχους».

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις