Πήρε Πεταυράκη, Όμο ανανέωσε με Πίντο, Αντωνόπουλο η Λαμία

Στην απόκτηση ακόμα δύο παικτών προέβη η Λαμία η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τους Σταύρο Πεταυράκη και Σουλεϊμάν Όμο.

Ο πρώτος οποίος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού αμυντικού, και έχει περάσει από Πανθρακικό, ΑΕΚ, Φωστήρα και Διαγόρα, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο είναι αμυντικός μέσος και έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Κέρκυρα, Ένωση Ερμιονίδας, Πανιώνιο και Αιγάλεω.

Επιπλέον ο σύλλογος της Φθιώτιδας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους Σίλβα Πίντο και Γιάννη Αντωνόπουλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Πεταυράκη που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Σταύρος Πεταυράκης γεννήθηκε στις 09 Νοεμβρίου 1992 με θητεία στην ΑΕΚ. Τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθρακικού. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα της και του εύχεται πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον SULAIMON AKEEM OMO. Ο SULAIMON AKEEM OMO γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1985 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χάφ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κέρκυρας και του Αχαρναϊκού. Στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καλωσορίζει τον SULAIMON AKEEM OMO και του εύχεται καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζονέ Ντα Σίλβα Πίντο. Ο Πίντο γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1991. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εύχεται στον Jone da Silva Pinto καλή επιτυχία!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 24 χρονο Λαμιώτη Γιάννη Αντωνόπουλο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εύχεται στον Γιάννη Αντωνόπουλο καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις