“Πρώτη” με όνειρα και φιλοδοξίες στη Λαμία

Με στόχο μία πορεία καλύτερη από την περσινή η Λαμία μπήκε το απόγευμα της Τρίτης (19/07) στο γήπεδο. Παρουσία εννέα νεοαποκτηθέντων, 20 συνολικά ποδοσφαιριστών και αρκετών οπαδών οι «κυανόλευκοι» δεν έκρυψαν ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και υποσχέθηκαν ότι πριν την αναχώρηση για το Καρπενήσι θα έχει ολοκληρωθεί…

…στο μεγαλύτερο ποσοστό το ρόστερ.
Το «παρών» έδωσαν οι νεοαποκτηθέντες, Όμο, Πεταυράκης, Βασιλόγιαννης, Φάμπιο, Βαλιός, Αυγενικού, Τσούκαλος, Σπυρόπουλος και ο Ανέστης Αναστασιάδης που ανακοινώθηκε το βράδυ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, άλλωστε, απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ΑΕΛ Καλλονής και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Μπάμπη Τεννέ. Ο έμπειρος τεχνικός υπενθυμίζεται ότι θα έχει συνεργάτες τους Γιώργο Κόλτση, Γιώργο Αδάμ και Σπύρο Χριστόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε συγκινημένος από την παρουσία των οπαδών και ευχήθηκε μία επιτυχημένη σεζόν.
Μόνος απών από το πρόγραμμα ήταν ο Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο, ο οποίος αφίχθηκε από τη Βραζιλία και παρακολούθησε την προπόνηση από τον πάγκο, ενώ παρόντες ήταν ακόμα οι Παπαργυρίου, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Κοτσώνης, Πίτκας, Πανέτσος, Τζόκιτς, Αντωνόπουλος, Παπαευθυμίου που ανανέωσαν και ο Νίκος Μανιάς που προωθήθηκε από την Κ19 του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.
Η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Αναστασιάδη:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Ανέστη Αναστασιάδη. Ο Ανέστης Αναστασιάδης γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1983. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Καλλονής. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα της και του εύχεται πολλές επιτυχίες».
Πηγή: starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις