Μπήκαν οι μπουλντόζες στο Βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς” (vid-pics)

Συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα τόσο η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης όσο και προσωπικά ο κ. Τζήμας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή τόνιζε και ξανατόνιζε πως τα έργα υποδομής είναι αυτά που πρέπει να μπουν σε άμεση προτεραιότητα. Έτσι αφού έγινε ο σχεδιασμός για τη μορφή που πρέπει να πάρει το βοηθητικό όπου προπονούνται οι μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, άρχισε άμεσα η υλοποίησή του.

Σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου, το πρωί εμφανίστηκε το συνεργείο, συνοδευόμενο από μία μπουλντόζα, που καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο ώστε να μπουν τα πρώτα καλουπώματα και να δημιουργηθούν οι γύρω διάδρομοι. Στην επόμενη φάση θα ξηλωθεί αυτό που μέχρι τώρα κάποιοι ονόμαζαν αγωνιστικό χώρο, ώστε να δημιουργηθεί η υποδομή και να στρωθεί ο νέος πλαστικός τάπητας. Σε τρίτη φάση θα μπουν προβολείς και θα σηκωθούν μεγάλες σίτες ώστε να υπάρχει διαχωρισμός των γηπέδων και να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης.

Στο κυρίως γήπεδο μεγάλο βάρος έχει πέσει στην προετοιμασία του χλοοτάπητα ώστε να έρθει στη κατάλληλη κατάσταση για να γίνει σωστά η προετοιμασία της ομάδας, αλλά και να αγωνιστεί από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην έδρα της. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την περσινή και μέσα σε 10 μέρες αναμένεται να έχει γίνει “χαλί” καθώς το χόρτο θα πυκνώσει ενώ το έδαφος είναι πολύ πιο μαλακό. Οι νέοι πάγκοι είναι έτοιμοι αλλά δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτά οι υπόλοιπες εργασίες. Τα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία θα τοποθετηθούν πάνω από την Σκεπαστή κερκίδα ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τους εκπροσώπους του Τύπου να κάνουν τη δουλειά  τους.

Το goalpost.gr βρέθηκε και σήμερα στο “Π. Μαγουλάς” καταγράφοντας την εξέλιξη των εργασιών. Δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τις πρώτες εργασίες ανακατασκευής του Βοηθητικού του “Π. Μαγουλάς” και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο κεντρικό γήπεδο:

 Την 1η μέρα των εργασιών ένα JCB καθάρισε το περιβάλλοντα χώρο όπου θα τοποθετηθούν τα καλουπώματα για να πέσουν τα πρώτα τσιμέντα και να δημιουργηθεί ο περιβάλλοντας χώρος. Σε δεύτερη φάση θα ξηλωθεί όλο το κομμάτι που προορίζεται για αγωνιστικό χώρο ώστε να δημιουργηθεί η υποδομή και να στρωθεί ο πλαστικός τάπητας.

 

 

 

 

 

 

 Πάγκοι και δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν ξηλωθεί. Οι νέοι πάγκοι είναι έτοιμοι και θα τοποθετηθούν αφού ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες εργασίες.

 Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος που συνεχώς βελτιώνεται

 Πάνω από την Σκεπαστή θα τοποθετηθούν τα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις