Τζήμας: «Άλλοι τρεις που δεν θα αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική»

Στο οπαδικό, διαδικτυακό ραδιόφωνο της Νίκης μίλησε ο Σάκης Τζήμας, απαντώντας σε ερωτήματα που του έθεσαν οι οικοδεσπότες της εκπομπής, Άκης Μπούκλας και Κώστας Ψιλιώτης. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης αναφέρθηκε στις μεταγραφές που έρχονται, στις εργασίες στο βοηθητικό αλλά και στο κυρίως γήπεδο του «Π. Μαγουλάς», για τη συνεργασία με ομάδες της περιοχής και στο επικοινωνιακό κομμάτι της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Τζήμα στον BlueStarFM:

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν θέλησαν να συνεχίσουν στη Νίκη:

«Για τα παιδιά που δεν θέλησαν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα για τη Νίκη, είδαμε που καταλήξανε. Μία πόρτα όπως αυτή της Νίκης δεν την κλείνεις. Είναι και θέμα φανέλας. Φεύγεις και πας σε μία ομάδα που θα είναι τρεις κι ο κούκος;

Εμείς δομούμε μία ομάδα με νοικοκυριό και πλάνο και αυτό στην πορεία θα μας δώσει την ευκαιρία να προσθέσουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν τη δυνατότητα μόνο να αφαιρέσουν».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις:

«Αναμένεται να αποκτήσουμε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα αγωνίζονταν με τίποτα στη Γ’ Εθνική. Ο ένας θα είναι μεσοεπιθετικός, ένα καλό εξτρέμ κι έναν ποδοσφαιριστή στα χαφ».

Για τις εργασίες στο βοηθητικό:

«Ενώ η μελέτη έλεγε για ανάπτυξη τοιχίου 25εκ. περιμετρικά, λόγω μίας σημαντικής κλήσης που είχε το γήπεδο θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε από τα 75εκ. από την πλευρά της κερκίδας για να έρθουμε στα 25εκ. προς την είσοδο. Αυτό σημαίνει, ότι όταν γίνει η προεργασία στο υπόστρωμα και ξηλωθεί ο υπάρχον αγωνιστικός χώρος, θα χρειαστεί πολύ περισσότερα υλικά για να μπαζωθεί, οπότε εξτρά εξοδολόγιο από αυτό που είχαμε υπολογίσει, αλλά προχωράμε. Θα γίνουν κράσπεδα και διάδρομοι από αριστερά και δεξιά ώστε να οδηγούν στην κερκίδα, θα χτιστεί κανονικό δωματιάκι για να κόβονται τα εισιτήρια της Θύρας 3 κι ότι άλλο χρειάζεται για να έχουμε αξιοπρεπείς χώρους».

Για τον κεντρικό αγωνιστικό χώρο:

«Το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε δέκα μέρες. Έχω τρέλα με τον αγωνιστικό χώρο και θέλω να είναι συνεχώς σε τέλεια κατάσταση. Όλα είναι θέμα σωστής συντήρησης. Παράδειγμα όταν αγωνιζόμαστε και ξηλώνεται ένα κομμάτι, άμεσα εμείς θα το αντικαθιστούμε. Υπάρχει η τεχνογνωσία να διατηρούμε τον αγωνιστικό χώρο σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν θα λυπηθώ χρήματα για τον αγωνιστικό χώρο. Θέλω οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε όσο το δυνατό καλύτερες γηπεδικές συνθήκες. Εμείς στο “Π. Μαγουλάς” θα αγωνιστούμε και μακάρι να ανέβουμε κατηγορία και να το αφήσουμε για την Κ20, που θα είναι κι ένα στολίδι. Είμαι βέβαιος πως έχουμε την καλύτερη έδρα της κατηγορίας. Κανείς δεν θα περνάει από το γήπεδό μας»

Για τη συνεργασία με ομάδες της περιοχής για γήπεδα προπονήσεων:

«Έχουμε ήδη συμφωνήσει με δύο ομάδες της περιοχής, όσον αφορά τα γήπεδα που θα χρειαστούμε να κάνουμε προπονήσεις. Θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα μας βοηθήσουν σ’ αυτόν τον τομέα και αντίστοιχα θα τις βοηθήσουμε κι εμείς. Οπότε όταν χρειαστεί να κάνουμε προπόνηση, πέρα από το δικό μας γήπεδο σε περιπτώσεις συντήρησης, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για το νέο γήπεδο:

«Πολλοί το θεωρούν όνειρο. Εμείς σας λέω με βεβαιότητα πως θα το κυνηγήσουμε αυτό το όνειρο. Ήδη κάνουμε επαφές με θεσμικά όργανα γι’ αυτό τον σκοπό. Η κ. Κοκκινάκη εργάζεται πυρετωδώς γι’ αυτό και σύντομα θα σας παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε ώστε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».

Για την επικοινωνία της ομάδας:

«Κάθε Πέμπτη πριν τον αγώνα θα υπάρχει συνέντευξη του προπονητή, ενώ λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρξει επίσημο σάιτ της ομάδας όπου θα ανεβαίνουν οι ανακοινώσεις. Επειδή ήθελα να κάνω μία πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της Νίκης, επέλεξα να ανεβάζουμε ανακοινώσεις στο Facebookόπου υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας».

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις