Με 22 παίκτες και 12 από την Ακαδημία αρχίζει η προετοιμασία του Ρήγα

Αρχίζει αύριο Δευτέρα 25/7 η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου και από τη διοίκηση του συλλόγου κλήθηκαν 22 ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο στις 18.00 στο στάδιο του Βελεστίνου, μαζί με 12 νεαρούς παίκτες από την Ακαδημία. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:…

«Το ραντεβού για μια ακόμα σεζόν στη Γ’ Εθνικής δόθηκε! Τη Δευτέρα 25/7 και στις 18:00 το απόγευμα η ομάδα μας ξεκινά τις προσπάθειες της για ακόμα μία σεζόν. Επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τον σύλλογο μας που θα βρεθεί για 4η συνεχή χρονιά στη Γ’ Εθνική με παλιά και νέα πρόσωπα τόσο στο ρόστερ της ομάδας όσο και στο Δ.Σ. του συλλόγου, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη και με το ίδιο μεράκι για το ποδόσφαιρο και το καμάρι του Βελεστίνου.
Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας καλούνται να δώσουν το παρών οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χρήστος Σπαθής, Γεώργιος Χατζής, Νίκος Βουραζέρης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέργιος Μπακάλης, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Αλεξίου, Σπύρος Γκάγκας, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Δημήτρης Γάρος, Παναγιώτης Γούτσιος, Ηλίας Γκίκα, Απόστολος Κεφαλάς, Δημήτρης Σέττος, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Αντώνης Τζοβάρας, Αναστάσιος Τσελεπής, Χρήστος Δημητρίου, Θανάσης Καναβός, Χρήστος Λάμπρου, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, Θεόδωρος Μπομπότης.
Επίσης την προετοιμασία της ομάδας θα συμμετάσχουν και οι παρακάτω ποδοσφαιριστές μας από την ομάδα Νέων της Ακαδημίας μας: Αντώνης Αραμπατζής, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Ανδρέας Μπόλκας, Κώστας Καραβασίλης, Αουρέλ Τζέκας, Στέλιος Τσιότρας, Μόδεστος Κουλόλι, Γιώργος Κωνσταντέλος, Λεώνις Χότζα, Σεραφείμ Τάνος, Λάμπρος Γιαννακός, Γιώργος Καναλιώτης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις