Σήμερα η «πρώτη» του Ρήγα

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκινά σήμερα (25/7) η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Το ραντεβού της διοίκησης, με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές ορίστηκε για τις 6 το απόγευμα στο στάδιο του Βελεστίνου. Σε αυτό έχουν κληθεί 22 παίκτες, μαζί με 12 «πιτσιρικάδες» από την Ακαδημία, που…

…θα ακολουθήσουν κανονικά την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.
Όπως είναι γνωστό προπονητής παραμένει ο Λάκης Μπακάλης, που φέτος θα έχει δύο νέους συνεργάτες στην τεχνική ηγεσία, οι οποίοι δεν θα σταματήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Γιώργο Χατζή, που θα είναι ο βοηθός προπονητή και τον Γιώργο Αλεξίου, που θα αναλάβει την εκγύμναση των συμπαικτών του.
Καινούργια πρόσωπα στη σημερινή «πρώτη» θα είναι οι νεοαποκτηθέντες Τάσος Τσελεπής, Χρήστος Δημητρίου, Αντώνης Τζοβάρας, ενώ δεν αποκλείεται να δώσουν το «παρών» και δύο ακόμη παίκτες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρήγας βρίσκεται κοντά στην απόκτησή τους.
Σε σχέση με πέρυσι, έξι είναι οι ποδοσφαιριστές που ο Ρήγας άφησε ελεύθερους. Πρόκειται για τον Γιώργο Τσίπι, που θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο στη Γερμανία και τους Αποστόλη Σφάκα, Παναγιώτη Αποστολίδη, Δημήτρη Ρίκο, Βαλάντη Τριανταφύλλου και Μάνο Πάσχο. Ο τελευταίος έχει ήδη πάει στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.
Θυμίζουμε πως με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ρήγα καλεί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας να δώσουν το «παρών» οι εξής ποδοσφαιριστές:
Σπαθής Χρήστος, Χατζής Γιώργος, Βουραζέρης Νικόλαος, Τσουμπέκος Βασίλειος, Αλεξίου Γεώργιος, Χατζηαθανασίου Δημήτριος, Γκάγκας Σπύρος, Γουτούλης Κωνσταντίνος, Γούτσιος Παναγιώτης, Γκίκας Ηλίας, Κεφαλάς Αποστόλης, Σέττος Δημήτριος, Ζενούνι Κώστας, Τζοβάρας Αντώνης, Τσελεπής Τάσος, Δημητρίου Χρήστος, Μπακάλης Στέργιος, Λάμπρου Χρήστος, Γεωργατζής Κώστας, Γάρος Δημήτριος, Καναβός Θανάσης, Μπομπότης Θεόδωρος.
Επίσης την προετοιμασία της ομάδας θα συμμετάσχουν και οι παρακάτω ποδοσφαιριστές μας από την ομάδα Νέων της Ακαδημία: Μπόλκας Αντρέας,
Καραβασίλης Κώστας, Τζέκας Αουρέλ, Τσιότρας Στέλιος, Κουλόλι Μόδεστος, Κουσκουρίδας Δημήτριος, Αραμπατζής Αντώνης, Κωνσταντέλος Γιώργος, Χότζα Λεωνής, Τανός Σεραφείμ, Γιαννακός Λάμπρος, Καναλιώτης Γιώργος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις