Λ. Μπακάλης: Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω (video)

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, στις δηλώσεις του τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να έχει μια πορεία ανάλογη της περσινής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω. Ανέφερε πως μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας και άφησε ερωτηματικά για τέσσερις παίκτες, αν θα παραμείνουν στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:…

«Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για τον Ρήγα, η ομάδα είχε μια καλή συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια, σταθερότητα στην απόδοσή της και αποπνέει υγεία, διοικητική και αγωνιστική. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι εξίσου καλή, όπως οι προηγούμενες. Ο στόχος μας είναι, αυτό που φτιάξαμε μέχρι τώρα, μια καλή ομάδα, δηλαδή, να τη διατηρήσουμε σ’ αυτά τα επίπεδα και να οδηγήσουμε τον σύλλογο μια θέση παραπάνω, σε σχέση με πέρυσι. Θα είναι δύσκολη χρονιά, παρότι φέτος θα υποβιβαστούν δύο ομάδες. Αυτό είναι αρνητικό, γιατί πολλές ομάδες θα επαναπαυτούν και δεν θα πρέπει είμαστε και εμείς μεταξύ αυτών. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, ο τεχνικός του Ρήγα απάντησε: «Υπάρχει ερωτηματικό με τέσσερις παίκτες στην ομάδα, αν θα παραμείνουν ή όχι. Αν αποχωρήσουν, θα πρέπει να ενισχυθούμε σε ορισμένες θέσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σίγουρα είμαστε καλά στο αμυντικό μας κομμάτι και στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω, γιατί τα τελευταία χρόνια από το κέντρο και μπροστά φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα».

Όσο για τους Γιώργο Χατζή και Γιώργο Αλεξίου, οι οποίοι θα πλαισιώνουν παράλληλα και το τεχνικό τιμ, ο Λάκης Μπακάλης ανέφερε:
«Είναι και γι’ αυτούς μια επιβράβευση, ενώ στην πορεία θα έρθουν και οι Χρήστος Σπαθής και Βασίλης Τσουμπέκος, οι οποίοι δουλεύουν στην Ακαδημία. Θα με βοηθήσουν σημαντικά με το ρόλο που θα έχουν στην ομάδα και θα απαλλαγώ και εγώ από την πολλή πίεση που είχα».

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη, αλλά και των ποδοσφαιριστών Στέργιου Μπακάλη, Νίκου Βουραζέρη, Γιώργου Αλεξίου, Αντώνη Τζοβάρα, Γιώργου Χατζή και Τάσου Τσελεπή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις