Επίσημα συνεχίζουν στον Ολυμπιακό Β. Διαμαντοπούλου και Ντελή

Όπως σας είχε ενημερώσει από τις 26/7 το goalpost.gr, η Σταματία Διαμαντοπούλου και η Χαρά Ντελή θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταταγραφών της ΕΟΚ. Σήμερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, στην οποία…

…αναφέρει πως και οι δύο νεαρές καλαθοσφαιρίστριες θα προσφέρουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τις υπηρεσίες τους στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσουν και φέτος η Σταματία Διαμαντοπούλου και η Χαρά Ντελή, μετά την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΟΚ στην οποία προσέφυγαν οι γονείς των αθλητριών.
Ως γνωστόν οι αθλήτριες ανήκουν στο σωματείο του BC Bόλος, την αθλητική περίοδο 2015-16 δόθηκαν με υποσχετική ενός χρόνου στον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο και αγωνίστηκαν τόσο στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών με σημαντικό χρόνο συμμετοχής, όσο και στο πρωτάθλημα νεανίδων στο οποίο και έφτασαν ως τον τελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας.
Οι συγκριμένες αθλήτριες αποτελούν ελπίδες για την βολιώτικη καλαθοσφαίριση , είναι μέλη της μικτής ΕΣΚΑΘ, η Σταματία Διαμαντοπούλου αγωνίζεται στη θέση 5 και η Χαρά Ντελή στις θέσεις 1 και 2 .
Φέτος και τα δυο κορίτσια θα είναι στη Γ’ Λυκείου και παράλληλα με τον αγώνα που θα δίνουν για την ακαδημαϊκή τους καριέρα θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις