Επίσημα στο τεχνικό τιμ του Ρήγα οι Χατζής, Αλεξίου

Στην πρώτη συγκέντρωση του Ρήγα την περασμένη Δευτέρα 25/7, η διοίκηση του συλλόγου είχε ανακοινώσει ως συνεργάτες του Λάκη Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία τους Γιώργο Χατζή (βοηθός) και Γιώργο Αλεξίου (γυμναστή της ομάδας). Από εκείνη την ημέρα και οι δύο έχουν διπλό ρόλο στην ομάδα, καθώς εξακολουθούν να είναι και ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση…


…του Ρήγα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, κάνει και επίσημα γνωστό, πως οι Αλεξίου και Χατζής αναλαμβάνουν πόστο στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τους έχουμε συνηθίσει σαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων της ομάδας μας. Από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αμπελωνιακό πριν από 3 χρόνια, δέσανε μαζί στο κέντρο του γηπέδου και η αλήθεια είναι πως οι λίγες φορές που δεν αγωνίστηκαν μαζί, αιτία ήταν συνήθως οι κάρτες ή κάποιος τραυματισμός.
Από φέτος ο Γιώργος Χατζής και ο Γιώργος Αλεξίου θα συνεχίσουν να αποτελούν αναπόσπαστο δίδυμο, πλέον όμως και από ένα νέο πόστο.
Ο μεν Γιώργος Χατζής, εκτός από ποδοσφαιριστής, θα έχει και τον ρόλο του βοηθού προπονητή για τον Λάκη Μπακάλη, συνεχίζοντας να προσφέρει στην ομάδα μας.
Ο δε Γιώργος θα έχει και αυτός διπλό ρόλο, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή συνδυάζοντας τις μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο στον Ρήγα και ταυτόχρονα ενασχόληση με το αντικείμενο των σπουδών του σαν γυμναστής της ομάδας.
Αμφότεροι κάτοχοι πτυχίων ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο , έρχονται να προσθέσουν με το μεράκι τους και τις νέες ιδέες τους. επιπλέον ενέργεια και φρεσκάδα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια της ομάδας μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες στην καινούργια τους προσπάθεια».