Έκλεισε στόπερ ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, τον οποίο αναζητούσε ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpoast.gr οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι παίκτης πρώτης γραμμής και άμεσα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του, μόλις ο εν λόγω ποδοσφαιριστής…

…έρθει στο Βόλο και υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι θέσεις στο ρόστερ κλείνουν μία-μία και η επιθυμία του Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα υλοποιηθεί από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή θα συνεχιστεί σήμερα Κυριακή 31/7 με απογευματινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό. Θυμίζουμε, την Τρίτη 2/8 υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την Πέμπτη η ομάδα θα αναχωρήσει για την Κουτσούφλιανη στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της. Το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για την αλλαγή του κέντρου προετοιμασίας, καθώς υπήρχε πρόβλημα με τον χλοοτάπητα των γηπέδων που θα χρησιμοποιήσουμε ο Ολυμπιακός στο αθλητικό κέντρο στον Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν.
Μάλιστα , στην Κουτσούφλιανη στις 7 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις