Σχεδιάζει νέες μεταγραφές ο Ρήγας

Μία εβδομάδα προετοιμασίας συμπληρώνει σήμερα ο Ρήγας, με τους «κυανόλευκους» να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη, με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας, το ίδιο ισχυρή με την περσινή, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Μέχρι στιγμής…

…η ομάδα του Βελεστίνου έχει προβεί στην απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα τη φανέλα του Ρήγα φόρεσαν οι Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Χρήστος Δημητρίου, Τάσος Παπαγιάννης, Χάρης Ράπτης και Κέβιν Χύσα, ενώ παίκτης του Ρήγα είναι και ο Θανάσης Μπόρας, η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Ήδη, ως γνωστόν, ο νεαρός αμυντικός γυμνάζεται κανονικά με τον Ρήγα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.
Από εκεί και πέρα τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα ο τερματοφύλακας Αποστόλης Κεφαλάς, καθώς αρχικά ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει να αποχωρήσει, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν τις τελευταίες μέρες και δεν αποκλείεται ο Κεφαλάς να συνεχίσει και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στον Ρήγα.
Ο Λάκης Μπακάλης έχει ζητήσει από τη διοίκηση δύο ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται στα άκρα, ως μεσοεπιθετικοί και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι άνθρωποι του Ρήγα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις