Τ. Βαΐτσης: Τα πάντα δουλεύουν επαγγελματικά στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει καμία σχέση με ομάδα Γ’ Εθνικής, καθώς πέρα από το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν ρόστερ ομάδας Footblall League, τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργούν επαγγελματικά και με την τελευταία λεπτομέρεια.
Ο γενικός αρχηγός…

…των «ερυθρολεύκων», Τζόναθαν Βαϊτσης, με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στο ρόλο που έχει αναλάβει στην ομάδα, αλλά και την μέχρι τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Καταρχάς να τονίσω, πως για μένα ο ρόλος του γενικού αρχηγού σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και δυναμική, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι τιμή. Πριν λίγους μήνες ήμουν ποδοσφαιριστής και τώρα βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, να έχω αναλάβει ένα απαιτητικό πόστο, καθώς μπορεί ο σύλλογος να είναι στην Γ’ Εθνική, όμως σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν λειτουργεί ερασιτεχνικά. Τα πάντα δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα, από το πιο μικρό που μπορεί να απασχολήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, μέχρι το μεγαλύτερο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, ευχαριστώ τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο που εμπιστεύτηκαν τη θέση του γενικού αρχηγού και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο ρόλο μου στην ομάδα, που δεν το κρύβω είναι απαιτητικός και καθημερινά μαθαίνω ολοένα και περισσότερα και καινούργια πράγματα.
Όσον αφορά την προετοιμασία, όλα δουλεύουν ρολόι και αυτό που πρέπει να τονίσω, είναι πως πέρα από καλούς ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός διαθέτει και άριστους χαρακτήρες, πράγμα πολύ σημαντικό για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και θέλει να τους υλοποιήσει.
Όλοι τους δουλεύουν επαγγελματικά και έχουν καταφέρει από την αρχή της προετοιμασίας να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Μετά από 15 μέρες δουλειάς στο Βόλο, η ομάδα πλέον «χτίζεται» στην Κουτσούφλιανη, σ’ ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο, με άρτιες εγκαταστάσεις, όπου οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δουλέψουν απερίσπαστοι. Η ομάδα αποπνέει υγεία και αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Οι ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένοι και καθημερινά στις προπονήσεις δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Την Κυριακή θα δώσουμε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό, το οποίο θα παρακολουθήσει τόσο ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Ευριπίδης Τσιμπανάκος, οι οποίοι από αύριο Σάββατο θα έρθουν στο αθλητικό κέντρο και θα είναι κοντά στην ομάδα.
Μέρα με την ημέρα η ομάδα αποκτά μεγαλύτερη συνοχή, υπάρχει ακόμη μπροστά πολύς δρόμος για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο επιθυμητό σημείο απόδοσης, πιστεύω, ωστόσο πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πανέτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις