«Αναφορές περί χρεών βλάπτουν την απόφαση εκκαθάρισης»

Τους λόγους των επιθέσεων προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανέλυσε με προσωπική του τοποθέτηση στη σελίδα της ομάδας στο fb, ο κ. Τζήμας. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου τονίζει πως οι ανακριβείς αναφορές σε σάιτ που φέρουν το σήμα του Ολυμπιακού Βόλου κάνουν ζημιά όσον αφορά την υπόθεση εκκαθάρισης της Νίκης.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση:

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΝΙΚΙΩΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ: γνωστές οι δημοσκοπήσεις ΟΤΙ η Δικαιοσύνη επηρεάζεται από 63% έως και 80% ειδικά σε κλειστές κοινωνίες. Φρονώ λοιπόν ΟΤΙ οποιαδήποτε δήλωση εναντίον της Νίκης Βόλου ΚΑΙ συζήτηση γύρω από τα χρέη του παρελθόντος ΚΑΙ αναφορές σε sites , συζητήσεις καφενείων κλπ, βλάπτουν εν’ αναμονή της απόφασης εκκαθάρισης από το Δικαστήριο τα συμφέροντα μας, τα οποία πρέπει να υπερασπίσω με κάθε τρόπο, πόσω δε μάλλον όταν στο χώρο αυτό έχω δώσει πολλές μάχες ΚΑΙ γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ακριβώς έτσι.

Ο ηγέτης λοιπόν έχει υποχρέωση να αποκαθιστά με δήλωση του ΟΤΙ η ομάδα που ηγείται ΔΕΝ επικροτεί τέτοιες ενέργειες. Να σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να βλάπτουν τον τόπο. Με την σειρά μου θα πω ότι ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι ο κ. Μποτσιβάλης ΔΕΝ τοποθετήθηκε για το θέμα ΕΑΝ η Νίκη Βόλου έκανε ΑΠΑΤΕΣ και έχει ΧΡΕΗ 9.500.000,00 ή 12.000.000,00€, πάρα ταύτα μου είναι συμπαθής.

Ότι φέρει το σήμα της ομάδας του ΟΠΩΣ πράττω και εγώ πρέπει να έχει την εποπτεία της άμεσης, αποκατάστασης ΕΑΝ είναι ψευδές ή στοχεύει στην προσβολή , ειδικά ΟΤΑΝ μιλάμε για την ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ομάδα του Βόλου ΚΑΙ όχι μόνο την ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις