Προπονήθηκαν με τη Νίκη, Αργύρης και Τζιώρας

Στη χθεσινή προπόνηση της Νίκης έλαβαν μέρος δύο ποδοσφαιριστές που θεωρούνται μέλη της κυανόλευκης οικογένειας, σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζονται. Ο Άγγελος Αργύρης και ο Χρήστος Τζιώρας βρίσκονται στο Βόλο αυτή τη χρονική περίοδο και ζήτησαν να προπονηθούν με το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη ώστε να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα μέχρι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Φυσικά ο Λεωνίδας Μπίλης και η διοίκηση αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση και οι παίκτες προπονήθηκαν και πάλι με τη φανέλα της Νίκης.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναζητούν ομάδα στο εξωτερικό ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Στον Χρήστο Τζιώρα η Νίκη είχε κάνει κρούση αλλά η προτεραιότητα του έμπειρου επιθετικού είναι να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, με πιθανές χώρες την Ιταλία και την Τουρκία. Να σημειώσουμε πως ο Τζιώρας απέρριψε μία πολύ δελεαστική πρόταση από την Δόξα Δράμας.

Ο Άγγελος Αργύρης μετά το πέρασμά του από την Βέρντερ Βρέμης όπου εφοδιάστηκε με πολύτιμες εμπειρίες ψάχνει μία θέση σε ομάδα προηγμένου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με προτεραιότητα σ’ αυτό της Ολλανδίας.

Προφανώς και οι δύο παίκτες αν επέστρεφαν θα ανέβαζαν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας όμως μία τέτοια περίπτωση συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις