Ο κόσμος του Ολυμπιακού Β. να δείξει τη δύναμή του στο φιλικό με τον Άρη

Ένα πολύ δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πρόκειται να δώσει την προσεχή Κυριακή στις 18.00 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία φέτος επιστρέφει…

…στο πρωτάθλημα της Football League, σ’ ένα σπουδαίο φιλικό, ενώ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα να αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, μετά από ένα δεκαήμερο σκληρής προετοιμασίας στην Κουτσούφλιανη.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προσδοκούν από τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο Πανθεσσαλικό, να στηρίξει την ομάδα και να δει από κοντά το νέο Ολυμπιακό, ο οποίος «χτίζεται» σε γερές βάσεις. Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Πανθεσσαλικό, καθώς οι φίλαθλοι βλέπουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο την αναγέννηση της ομάδας και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν αγκαλιάσει την ομάδα, χρειάζεται, ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη στήριξη σε μια περίοδο όπου η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου έχει κάνει την υπέρβαση με τους ποδοσφαιριστές που έχει φέρει στην ομάδα, όταν έσοδα δεν υπάρχουν και οι διοικούντες έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις