Ικανοποιημένος ο Τζαναβάρας από την προετοιμασία (photos)

Για έβδομη μέρα συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 10/8 η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου στην Κουτσούφλιανη, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα και των συνεργατών του. Ο Κώστας Οικονόμου δεν μετέχει των προπονήσεων, καθώς βρίσκεται στο Βόλο, κάνει θεραπεία και θα ενσωματωθεί…

…στην ομάδα, μόλις αυτή επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, την προσεχή Παρασκευή. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τους 26 παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Κουτσούφλιανη να προπονούνται σε εντατικούς ρυθμούς. Κανονικά γυμνάζεται με την ομάδα και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Ανδρέας Κόκας, η απόκτηση του οποίου θα ανακοινωθεί μόλις η ομάδα επιστρέψει στο Βόλο από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνουν οι νεαροί παίκτες της ομάδας, με την τεχνική ηγεσία να βλέπει πως υπάρχει στην ομάδα πολύ καλό υλικό, με τον Ολυμπιακό να αποτελείται από ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να συνθέσουν ένα εξαιρετικό σύνολο, ικανό να κάνει τη διαφορά στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα θα κάνει τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στην Κουτσούφλιανη την Παρασκευή και την ίδια μέρα θα επιστρέψει στο Βόλο. Θυμίζουμε, πως την προσεχή Κυριακή 14/8 ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό, με ώρα έναρξης 18.00.











Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις