Ολυμπιακός Β.: Μέσα στον Αύγουστο ξεκινούν προετοιμασία οι ομάδες μπάσκετ

Για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00, προγραμματίστηκε η επίσημη έναρξη των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά , όπου θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός…

 

H ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής: “Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα αρχίσει στις 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 19.00 από το γήπεδο Άλλης Μεριάς , λόγω των υποχρεώσεων της στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ, το οποίο αρχίζει στις 10 Σεπτεμβρίου. Λίγο πριν, στις 18.00, στα γραφεία του Συλλόγου , στο ΕΑΚ Βόλου , θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής με τους παίκτες και τους προπονητές, όπου και θα τους δοθεί το προπονητικό υλικό σε ρουχισμό και θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για τη νέα χρονιά.

Η αντίστοιχη έναρξη προετοιμασίας των γυναικών θα γίνει τη Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 19.00, στις εγκαταστάσεις μας στην Άλλη Μεριά ενώ λίγο πριν, στις 18.00 , στα γραφεία του Συλλόγου , στο ΕΑΚ Βόλου , θα γίνει συνάντηση με τις αθλήτριες και τους προπονητές, θα τους δοθεί ο ρουχισμός και θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για την πορεία της προετοιμασίας , τους φιλικούς αγώνες και τη νέα αθλητική χρονιά .

Σε όλο το ρουχισμό, επίσημων, προπονητικών και περιπάτου εκτός από το λογότυπο του Συλλόγου μας θα υπάρχει και το λογότυπο των 80 χρόνων του Ολυμπιακού μας, που ως γνωστόν συμπληρώνονται το 2017.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 και στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπου θα επακολουθήσουν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικου Συμβούλιου , τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα τον εκπροσωπήσουν, τα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη , Μεταφτσής Αλέξανδρος (τακτικός) και Ρούμπος Νίκος (αναπληρωματικός) .

Στις 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 στο ΑΚ Μίκρας , στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών , στην οποία θα παρευρεθούν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Αντίστοιχα , την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 , στη Λάρισα , θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΘ στην οποία και θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής .

Στα μέσα Σεπτέμβρη και σε ημέρα, ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ενημέρωση, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση των χορηγών , όπως κάθε χρόνο, προκειμένου να τους τιμήσουμε για τη μεγάλη βοήθεια τους την περασμένη χρονιά ενώ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων σε άνδρες και γυναίκες και η παρουσίαση των εμφανίσεων της αθλητικής περιόδου 2016-17 .

Ενημερώνουμε τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας , τα οποία τιμώνται 25 ευρώ και αφορούν τους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος και των δυο τμημάτων του Συλλόγου και αποτελούν σημαντική ενίσχυση ώστε η Διοικούσα Επιτροπή να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις τις οποίες έχει αναλάβει προκειμένου τα τμήματα αυτά να είναι ανταγωνιστικά και να κρατούν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου” .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις