Ψιμουλάκης: «Τα ρόστερ δεν παίζουν μπάλα»

Ο προπονητής των Τρικάλων, Σταύρος Ψιμουλάκης, μίλησε στη «Μ» τόσο για την ομάδα του, όσο και για τη νέα απαιτητική χρονιά στη Football League. Ο κ. Ψιμουλάκης δήλωσε αρχικά: «Εχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις επιλογές μας. Θα δούμε αν χρειαστεί, να προχωρήσουμε σε κάποια επιπλέον κίνηση».

Δεν στάθηκε μόνο εκεί. «Ωστόσο, για την ώρα είμαστε πλήρεις. Διαθέτουμε δυο ενδεκάδες από ενδεκαδάτους παίκτες». Βέβαια και ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος. Είναι συγκρατημένος. «Τα ρόστερ δεν παίζουν μπάλα. Πρέπει στο γήπεδο να φαίνεται ότι μπορείς. Κάθε Κυριακή πρέπει να παίζουμε για τη νίκη, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό», δήλωσε με νόημα ο Ψιμουλάκης.

Η ομάδα του διαθέτει 29 παίκτες. Όπως λέει ο ίδιος, ένας εκ των Γιδόπουλου ή Βουτσελά θα δοθεί δανεικός, για να μείνουν τρεις τερματοφύλακες στο ρόστερ. Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί ακόμη η παρουσία του Γκάσιτς. Δεν είναι σίγουρο αν θα μείνει, όπως μεταφέρθηκε εξάλλου και προ ημερών. Θα ξεκαθαρίσει. Γενικά, ο Ψιμουλάκης έχει παίκτες στη διάθεση του με εμπειρία και με παραστάσεις, όπως οι Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης, Μίνγκας, Χασομέρης, Κουσκουνάς.

Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις