Με επτά νέα πρόσωπα ξεκινά προετοιμασία ο Ίωνας

Με επτά νέα πρόσωπα και σχεδόν με όλο τον περσινό κορμό ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 5.30μ.μ ξεκινά προετοιμασία ο Ίωνας για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Συγκεκριμένα κατά τη μεταγραφική περίοδο ο Ίωνας απέκτησε τους Πλάτωνα Κέτουλα (σέντερ από Νίκη Βόλου), Χρήστο Βασιλείου (σέντερ από Ολυμπιακό Βόλου), Κυριάκο Φωτιάδη (πλέι-μέηκερ από Ανάληψη)…

…Κώστα Τέγο (πλέι-μέηκερ από Τρίκαλα), Δημήτρη Πάσχο (πάουερ-φόργουορντ από Κεραυνο Λάρισας), Ιωάννη Ευθυμίου (φόργουορντ από Έσπερο Λαμίας) και Τσαρούχα Μάκη (σούτινγκ γκαρντ από Λιβανάτες).

Στη θέση του προπονητή παρέμεινε ο Άγης Τζούμας, αφού η διοίκηση θεώρησε το έργο του απόλυτα επιτυχημένο.

Ο πρόεδρος και “ψυχή” του Ίωνα, αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης δήλωσε στο  goalpost.gr: “Μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά και την άνοδο μας στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενισχύσαμε τον Ίωνα με επτά νέους παίκτες με στόχο να καταφέρουμε φέτος να διατηρηθούμε στην κατηγορία.

Ο Άγης Τζούμας, παραμένει στον πάγκο, αφού του οφείλεται σημαντικό μέρος της περσινής μας επιτυχίας. Ο Ίωνας, ήταν και παραμένει “οικογένεια”. Με ρόστερ που απαρτίζεται κυρίως από φοιτητές και νέα παιδιά, στοχεύουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστηθούν οι παίκτες μας αυτό που κάνουν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις