Δοκιμές από Τζαναβάρα στο σημερινό φιλικό με Γ.Σ. Αλμυρού

Στον Ολυμπιακό Βόλου ήθελαν έναν δυνατό αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι σήμερα Κυριακή 21/8, για τον λόγο αυτό είχαν κλείσει ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό. Τα σχέδια, ωστόσο, άλλαξαν, μετά την ματαίωση του φιλικού, καθώς ο Απόλλων προτίμησε να παίξει φιλικό με τον Πανιώνιο…

…στη Ν. Σμύρνη, τη στιγμή που αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν στα… κρύα του λουτρού.
Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου έκανε προσπάθειες να κλειστεί φιλικό με ομάδα Σούπερ Λιγκ ή Β’ Εθνικής, αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι ο Ολυμπιακός σήμερα στις 18.00 θα παίξει στον Αλμυρό και στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» με τον Γ.Σ. Αλμυρού.
Θα είναι μια δυνατή προπόνηση για τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα, απέναντι σε μια ομάδα που πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της, αρκετά ανανεωμένη από πέρυσι, με τον Κώστα Σταματίου να βρίσκεται από φέτος στον πάγκο της.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τους Γκουστάβο Μπρίτος και Θανάση Πατινιώτη, οι οποίοι είναι πίσω από πλευράς προετοιμασίας, ενώ δεν θα αγωνιστούν και οι τραυματίες Κώστας Οικονόμου και Παναγιώτης Ζώνας. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα αγωνιστούν κανονικά στο σημερινό φιλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις