Η ομοιογένεια το ζητούμενο στον Ολυμπιακό Βόλου

Στο φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είχε να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο, προκειμένου να βγουν πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, ωστόσο, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είδε τους παίκτες του να έχουν διάθεση, παίζοντας με μια ομάδα που είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι…

…σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και το ρόστερ σε καμία περίπτωση δεν είναι Γ’ Εθνικής. Όλοι οι θεωρητικά βασικοί παίκτες της ομάδας έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και η ποιότητα που διαθέτουν, ως ποδοσφαιριστές, θα φανεί στη διάρκεια της χρονιάς. Αρκούν κάποιες προσωπικές ενέργειες μέσα στο παιχνίδι για να δώσουν στον Ολυμπιακό τη νίκη.
Θα σταθούμε, ωστόσο, στο θέμα της ομοιογένειας, η οποία λείπει, όπως είναι φυσιολογικό, αν αναλογιστούμε πως αυτή η ομάδα είναι μαζί μόλις ένα μήνα και κάτι μέρες. Εκεί πρέπει να δουλέψει η τεχνική ηγεσία, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί έτοιμος στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα επιτευχθεί το «δέσιμο» της ομάδας και περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο προσεχή φιλικά που θα δώσουν μέσα στην εβδομάδα, με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας (Αναγέννηση Καρδίτσας 24/8 και Άρη 27/8). Επίσης, την Κυριακή 28/8 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Βελεστίνο τον Ρήγα Φεραίο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις