Τζαναβάρας: Κάναμε καλό παιχνίδι μετά το 20’

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας τόνισε για το παιχνίδι:
«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα Β’ Εθνικής. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο, ήμαστε κουρασμένοι…

…και μπουκωμένοι από την προετοιμασία, ωστόσο, σιγά-σιγά ανεβάσαμε τους ρυθμούς μας και τα τρεξίματά μας, αλλάζοντας κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Ισορροπήσαμε το ματς και θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι.
Τα σκορ στα φιλικά δεν έχουμε μεγάλη σημασία. Το πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό και εμείς «χτίζουμε» νοοτροπία και δουλεύουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, ως ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αύριο θα μάθουμε στην κλήρωση πότε τελικά θα αρχίσει το πρωτάθλημα για να κανονίσουμε το πρόγραμμά μας.
Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, δουλεύουν στις προπονήσεις και αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα φιλικών περισσότερο, παρά προπονήσεων. Πιστεύω πως ήμαστε σε καλό δρόμο. Θα επανέλθουν οι τραυματίες, ενώ και ο Μπρίτος μπαίνει σιγά-σιγά στο πρόγραμμα».
Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν: Δίνω μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία και δουλεύουμε πάρα πολύ σ’ αυτό το κομμάτι. Μετά το 20 ήμασταν σοβαροί, ενώ δοκίμασα και το νεαρό Βασίλη Γκίτζια. Είδα και ορισμένα νεαρά παιδιά που δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις και δείχνουν ότι έχουν εξέλιξη, ως ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις