Μάγγος: Ομάδα επιπέδου Football League ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο προπονητής της Αναγέννησης, Γιάννης Μάγγος, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε πως το βολιώτικο συγκρότημα ανήκει στη Football League, με βάση του ρόστερ και τη δυναμική που διαθέτει, ενώ ανέφερε για την Αναγέννηση πως…

…θα είναι φέτος η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Αναγέννησης:
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, δυνατές, που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, αλλά θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ανήκει στην Β’ Εθνική. Τόσο το ρόστερ, όσο και ο προπονητής είναι επιπέδου Football League.
Μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, όχι όμως αρκετά, οι ομάδες χρησιμοποίησαν 22 ποδοσφαιριστές, διάφορα σχήματα, σίγουρα όμως κάποια στοιχεία μπορούμε να τα δούμε. Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στο παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και εύχομαι ολόψυχα να επιστρέψει στη Football League. Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με αρκετούς καινούργιους ποδοσφαιριστές, αλλά ήμαστε αισιόδοξοι, από τα μηνύματα που παίρνουμε, ότι θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα στη Β’ Εθνική, η οποία μπορεί να κάνει την έκπληξη φέτος.
Φέτος το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι δύο ταχυτήτων. Θα υπάρχουν πέντε-έξι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο και οι άλλες δέκα θα παλέψουν για τη σωτηρία. Θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα, όμως τα λόγια είναι λόγια. Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης κάθε ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις