Τζαναβάρας: Καλή κλήρωση, όλα τα ματς όμως θέλουν προσοχή

Καλή, σε γενικές γραμμές, χαρακτήρισε την κλήρωση του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης Τζαναβάρας, με δηλώσεις του στο goalpost.gr. Υποστήριξε πως όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή και ότι ο Ολυμπιακός…

…θα πρέπει να δουλέψει σκληρά τις προσεχείς 15 μέρες, έτσι ώστε να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:
«Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα είναι καλό για μας. Ξεκινάμε με παιχνίδι στο γήπεδό μας, ωστόσο, αυτό που πρέπει να τονίσω είναι πως όλα τα ματς θέλουν μεγάλη προσοχή. Θα πρέπει κάθε αντίπαλο, είτε εντός, είτε εκτός έδρας να τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, έχουν δυσκολία και ιδιαιτερότητες.
Θα παίξουμε με όλες τις ομάδες και αυτό που τόνισα, οφείλουμε κάθε Κυριακή να ήμαστε σοβαροί. Το γεγονός ότι θα παίξουμε στο δεύτερο γύρο όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο, εντός έδρας, είναι πιστεύω καλό για μας. Με την προϋπόθεση βέβαια, να κάνουμε ένα καλό πρώτο γύρο και στο γήπεδό μας να μην έχουμε απώλειες βαθμών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις