Νέες συνεργασίες για τη Νίκη – Γεύμα στους χορηγούς μετά τον τελικό

Νέες συνεργασίες ενόψει για τη Νίκη Βόλου καθώς νέοι επιχειρηματίες θέλουν να επενδύσουν στην υπεραξία της ομάδας ποδοσφαίρου αλλά και στη δυναμική του Συλλόγου. Πριν το φιλικό με τη Βέροια ο  κ.  Τζήμας ήρθε σε μία καταρχήν προφορική συμφωνία για τη συνεργασία του τμήματος με τον κ. Κολοφωτιά και την εταιρία του, MegaFitness. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως μετά τον τελικό του σούπερ καπ με τον Ηρακλή Βόλου, θα παρατεθεί γεύμα στους χορηγούς που στηρίζουν τη νέα προσπάθεια.

Η σχετική ανακοίνωση:

 

“Όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος Σ. Τζήμας γνώστης του μάρκετινγκ και με πλάνο σε αυτό, για την ομάδα, ΝΕΟΙ χορηγοί μετά από την πετυχημένη σε όλα τα επίπεδα νέα αρχή της Νίκης Βόλου ΚΑΙ ολοένα περισσότεροι επιχειρηματίες, στέκονται δίπλα μας . Τώρα που έχουμε και τα πρώτα δείγματα στη διάθεσή μας τα καλά σχόλια, για την πετυχημένη συνταγή που αρέσει όλο ΚΑΙ περισσότερο, μπορούμε να συντάξουμε με περισσότερη στρατηγική το νέο πλάνο μάρκετινγκ της ομάδος .

ΕΤΣΙ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04-09-2016 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η Δ.Ε ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!

Η δημιουργία μιας επιτυχημένης στρατηγικής μάρκετινγκ είναι μια απαιτητική εργασία. Ένα επιτυχημένο πλάνο μάρκετινγκ δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο ή να στηρίζεται στους ίδιους και τους ίδιους, που αποδεικνύονται ΤΕΛΙΚΑ του φαίνεσθαι και απωθούν εν τέλει, τους χορηγούς και τον κόσμο που θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα, άλλωστε αυτό αποδείχθηκε περίτρανα φέτος, δήλωσε ο πρόεδρος κ. Σ. Τζήμας.

Το μέλλον μιας ομάδος στηρίζεται πλέον σε υγιείς επιλογές ανθρώπων συνεργατών (παικτών – προπονητών – φροντιστών – διοικούντων – χορηγών – των υποδομών και πολλών άλλων). Πλέον μπορούμε να υπολογίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα πιθανά έσοδα της ομάδος μας και να δημιουργήσουμε στενότερους δεσμούς με τους χορηγούς και τους συνεργάτες.”

*Στη φωτογραφία ο Σάκης Τζήμας με τον Βασίλη Βενέτη και τον Ματθαίο Κολοφωτιά, ο οποίος αποτελεί νέο υποψήφιο χορηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου και όχι μόνο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις