Στα σκαριά φιλικό με Πύρασο – Και ο Νάκας στις προπονήσεις της Νίκης

Διήμερο (28/08, 29/08) ρεπό έδωσε ο Λεωνίδας Μπίλης στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Τρίτη (30/08). Η επιστροφή περιλαμβάνει διπλή προπόνηση καθώς το πρωί οι παίκτες θα επισκεφτούν το γυμναστήριο του Πανθεσσαλικού και το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο των Καναλίων.

Την Τετάρτη (31/08) η Νίκη έχει προγραμματίσει προπόνηση στο γήπεδο του Πυράσου, όπου είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί κι ένα φιλικό. Για τον τεχνικό της Νίκης θα είναι μία καλή ευκαιρία να ελέγξει την αγωνιστική κατάσταση ποδοσφαιριστών που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά.

Από την Πέμπτη (25/08) στις προπονήσεις της ομάδας λαμβάνει μέρος και ο Στέλιος Νάκας, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί με τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπως είχε δημοσιευτεί. Ο Βολιώτης μέσος συμφώνησε με τη διοίκηση να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Νίκης, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι κυανόλευκοι έχουν αφήσει την πόρτα της ομάδας ανοιχτή και σε περίπτωση που ο Νάκας δεν ικανοποιηθεί από τις προτάσεις που θα δεχθεί, είναι πολύ πιθανόν να ενισχύσει το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ισχύ στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Κανένα θέμα δεν τίθεται με την απουσία του Μπάμπη Πετράκου από το φιλικό με τη Βέροια, καθώς ο ποδοσφαιριστής υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και δεν μπόρεσε να πάρει άδεια το Σάββατο. Ο ανασταλτικός μέσος της Νίκης απολύεται τον Οκτώβριο ενώ αναμένεται να αποσπαστεί στα ΚΑΑΥ στο Μαλάκι, οπότε η συμμετοχή του στις υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι σχεδόν δεδομένη.

*Ο Στέλιος Νάκας ήταν στην προπόνηση της Παρασκευής (26/08), την οποία κάλυψε οπτιακουστικά το goalpost.gr, όμως σεβόμενοι την επιθυμία του ποδοσφαιριστή δεν δημοσιεύσαμε φωτογραφία του και “κόψαμε” το βίντεο στο οποίο εμφανίζονταν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις