Την Τετάρτη 31/8 η “πρώτη” της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Την προσεχή Τετάρτη 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της νέας χρονιάς, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 19.00, από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά, αρχίζει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει των υποχρεώσεων της στο κύπελλο Ελλάδας και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας της ΕΟΚ, για την αθλητική περίοδο 2016-17.
Στις 18.00 την ίδια μέρα και στα γραφεία του συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητριών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας, ενώ θα μοιραστούν και τον ρουχισμό για τις προπονήσεις τους .
Από τον προπονητή κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη και το συνεργάτη του κ. Μπορίνο Μάριο καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες:
Ζέρβα Νίκη, Ζήτη Ελένη, Σουλτάνη Ραφαέλα, Κυριαζίδου Εύη, Αγαγιώτου Λαμπρινή, Σαρακατσάνη Λία, Αρτεμισίου Ιωάννα, Κουτσιάφτη Αλεξάνδρα, Αγκάνη Δανάη, Παγκαλίδου Νένα, Διαμαντοπούλου Σταματία, Ντελή Χαρά, Χούτα Βάλια, Βογιατζάκη Θώμη, Ντόβα Χριστίνα και Νούλα Κατερίνα.
Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού (γυναικεία ομάδα και ανδρική) την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά» .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις