Μπακάλης: «Ήταν συγκλονιστικό! Πρώτα πέρασε από το γήπεδο και μετά τον πήγανε σπίτι»

Ο Λάκης Μπακάλης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Ρήγα με τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί πίστευε πως θα λυγίσει όταν θα αναφέρονταν στο θάνατο του Γιώργου Καλόγηρου. Τις πρώτες του δηλώσεις για την αναμέτρηση αλλά και για το χαμό του καλού του φίλου και προέδρου του Ρήγα, τις πραγματοποίησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Mαγνησίας 89.5 και στην εκπομπή του Ευθύμη Χούτα και Γιώργου Αποστολακόπουλου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λάκη Μπακάλη στο ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

«Χθες (29/08) προτίμησα να μην παραβρεθώ στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί ήταν δύσκολες οι ώρες κι επειδή θα αναφερόμουνα στον Γιώργο Καλόγηρο, πίστευα πως θα λύγιζα. Ήμασταν φίλοι πάρα πολλά χρόνια και ήταν πολύ δύσκολο για μένα αλλά και για την ομάδα».

Για τη συγκλονιστική στιγμή που το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σoρό του Γιώργου Καλόγηρου πέρασε από το γήπεδο πριν πάει στο σπίτι του

«Για το δυσάρεστο γεγονός μάθαμε στις 4:00 το πρωί. Αποφασίσαμε να πάμε στο γήπεδο. Έτσι 9:00 ήμασταν στο γήπεδο για να κάνουμε την προπόνηση. Μας είπαν πως  η σoρός θα περάσει από το γήπεδο. Έτσι αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την προπόνηση. Το φέρετρο από το νοσοκομείο, πέρασε πρώτα από το γήπεδο. Ο παπάς που το συνόδευε πραγματοποίησε τρισάγιο παρουσία όλης της ομάδας και μετά πήγε στο σπίτι. Ήταν συγκλονιστικό. Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη μέρα».

Για την εικόνα του Ρήγα στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου

«Η εικόνα που έχω είναι η ίδια με τη δική σας. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κλείσαμε πολύ καλά τους χώρους και κερδίσαμε τις προσωπικές μονομαχίες. Στη συνέχεια πήραμε για κάποιο διάστημα και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και δημιουργήσαμε και δύο – τρεις προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε καλύτερο ρυθμό, κουραστήκανε και κάποιοι ποδοσφαιριστές και δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Πρέπει όμως να δουλέψουμε και να παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Στα λόγια δεν γίνεται τίποτα.

Το σημαντικό είναι ότι έχουμε βρει τον μπούσουλα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Θέλει όμως περισσότερη δουλειά απ’ όλους».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει όμως κι αυτός να έχει υπομονή γιατί αποτελείται από 20 νέους παίκτες και είναι δύσκολο να γίνει άμεσα μία ομάδα όπως τη θέλει ο κόσμος. Χρειάζεται χρόνος για να βρεθούν ακόμη και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους».

Για τυχόν αδυναμίες που εντόπισε στους ερυθρόλευκους

«Δεν θα έλεγα ότι έχει αδυναμίες. Όμως με 4-5 επιπλέον λύσεις στον πάγκο η ομάδα θα ήταν πιο πλήρης. H Πύδνα και ο Απόλλωνας Λάρισας, που θεωρητικά θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, διέκρινα στα μεταξύ μας φιλικά παιχνίδια, μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Οι ομάδες αυτές μαζί με την Νίκη και τον Καραϊσκάκη νομίζω πως θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Football League.

Για την κλήρωση του Ρήγα

«Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το πιο δύσκολο πρόγραμμα που θα μπορούσε να μας τύχει. Σκεφτείτε ότι στις πρώτες αγωνιστικές παίζουμε με τις τρεις από τις διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου».

Για την πιθανότητα περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης

«Δεν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλο μπάτζετ. Και μέχρι εδώ που είμαστε, έχουμε κάνει υπέρβαση»

Απομαγνητοφώνηση – επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ραδιοφωνικοί χορηγοι

aegean karalis 782x100

backgr-pirelli-full-ver4-557-160

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις