“Πρώτη” για Νίκη και Νέους Αθλητές (40 photos)

 Με διαφορετικούς στόχους αλλά με την ίδια διάθεση να αγωνιστούν για τη φανέλα με το σήμα της Νίκης Βόλου προσήλθαν σήμερα (29/08) το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης και των Νέων Αθλητών. Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενώ σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη πρώτη με τον καθιερωμένο αγιασμό σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου.

Πρώτη προπονήθηκε η ομάδα των Νέων Αθλητών υπό τις οδηγίες του τεχνικού δίδυμου Τύμπα – Μανωλόπουλου, οι οποίοι στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισαν πως η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με μοναδικό στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι εξής καλαθοσφαιριστές: Ανδρεόγλου, Πανιόπουλος, Αλεξόπουλος, Ράπτης, Σαπούνης, Λωρίτης, Παναγιώτου, Σούλης, Ρουσιώτης, Λουκίδης, Καλλιτζαίος, Τινανάς, και Νικολόπουλος.

Με προπονητή τον Λάμπρο Πρέκα και 12 καλαθοσφαιριστές στο παρκέ άρχισε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μοναδικός απών από την πρώτη προπόνηση ο Δημήτρης Μπόγδανος ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι καλαθοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση ήταν οι εξής: Παπούλιας, Τζίνης, Μαυροφώτης, Βλήτσιος, Τσώλης, Τοκατλίδης, Μαργαρίτης, Γιωτόπουλος, Μουχαρέμ, Κοντογιάννης, Καραθανάσης, Τσαβές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις