Πόλος έλξης το δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού Β. με τον Απόλλωνα Σμ.

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εφόσον αυτό αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου, δίνει αύριο Σάββατο (3/9) στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός. Αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, σ’ ένα πολύ δυνατό τεστ, στο οποίο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας…

…θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι.
Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, όχι όμως και ο Παναγιώτης Ζώνας, που εξακολουθεί να είναι τραυματίας.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς ο Απόλλων είναι από τις καλύτερες ομάδες της Football League και θα αποτελέσει δυνατό αντίπαλο για τους «ερυθρόλευκους».
Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.
Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Χθες η προετοιμασία συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, στην οποία έλαβε μέρος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις