Τζαναβάρας: Είχαμε καλή εικόνα, η ομάδα συνεχίζει να «χτίζεται»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με τον Απόλλωνα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Τζαναβάρας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα. Τόνισε πως υπάρχουν σαφώς περιθώρια βελτίωσης, όμως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο και μέρα με την ημέρα θα γίνεται και καλύτερη Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:

 

 

«Εξαιρετική ομάδα ο Απόλλων, επιπέδου Σούπερ Λιγκ θα την χαρακτήριζα. Εύχομαι ολόψυχα ο Απόλλων να πάρει το πρωτάθλημα και ο Δημήτρης ως προπονητής του να έχει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, σε μερικά διαστήματα του παιχνιδιού ήμασταν καλοί, σε άλλα δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Απόλλωνα, που είναι πιο έτοιμος και πιο φρέσκος από μας και έχει, ενώ έχει και ποιότητα εκπληκτική στα πόδια του.

Ενώ επιθετικά θα μπορούσαμε κάποιες ευκαιρίες, αν παίζαμε λίγο πιο σωστά και πιο γρήγορα, να τις κάναμε γκολ, αμυντικά είχαμε κάποια λάθη, ατομικά θα έλεγα περισσότερο, παρά ομαδικά. Τα γνωρίζουμε, τα δουλεύουμε και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε. Ως ομαδική αμυντική λειτουργία είμαι ευχαριστημένος. Ως γενική εικόνα απέναντι στην καλή ομάδα του Απόλλωνα είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Αν είναι το τελευταίο μας φιλικό και αρχίσει το πρωτάθλημα την Κυριακή, σίγουρα θα έχουμε να παίξουμε με διαφορετικές ομάδες και διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Από την άλλη όμως, αυτά τα φιλικά για μας είναι εξαιρετικά και βλέπουμε και τα λάθη μας και τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μας. Γενικώς είμαι ευχαριστημένος δε σημαίνει όμως ότι έχουμε τελειώσει. Είμαστε μία νέα ομάδα με 27 καινούργιους ποδοσφαιριστές, χτιζόμαστε συνεχώς μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με τον μήνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο στο τέλος για το χειροκρότημά του».


 
 

Για το γεγονός ότι ο Πότσι στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και ο Σταύρου ως δεξιός οπισθοφύλακας, σε θέσεις που δεν αγωνίστηκαν στα προηγούμενα φιλικά τόνισε: «Εγώ πρέπει να γνωρίζω τα χαρακτηριστικά των παικτών μου και σε διάφορες θέσεις. Ήταν το τελευταίο φιλικό και το είχα στο κεφάλι μου αρκετό καιρό αυτό το να το κάνω και αποφάσισα να το κάνω σήμερα. Είδα αυτά που ήθελα να δω και ξέρω πώς να λειτουργήσω. Άλλωστε τα φιλικά σου δίνουν και την ευκαιρία για δοκιμές».

Για το τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο Ολυμπιακός Β. είχε ένα δοκάρι και το γκολ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Θεωρώ πως σε φυσική κατάσταση είμαστε καλά και εβδομάδα με την εβδομάδα θα είμαστε ακόμη καλύτερα κι αυτό που προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου είναι να παίζουν με την μπάλα κάτω. Όταν έπαιξαν έτσι αρκετές φορές, είχαμε ένα καλό συνδυαστικό παιχνίδι και βγάλαμε κάποιες φάσεις. Όταν πουλούσαμε την μπάλα και δεν μπαίναμε στο παιχνίδι, είχαμε άλλα προβλήματα. Ξαναλέω ότι είμαστε καινούργια ομάδα. Ο Μπρίτος μπήκε ένα ημίχρονο προχθές στον Ρήγα Φεραίο και σήμερα έπαιξε τριάντα λεπτά. Έπαιξε και ο Ευθυμιάδης, όπου τον είδαμε για λίγο και ο Οικονόμου έπαιξε 45 λεπτά, μετά από τρεις εβδομάδες που ήταν τραυματίας, ενώ μου ζήτησε να παίξει περισσότερο, αλλά δεν του το επέτρεψα λόγω του τραυματισμού του. Θέλω να δω τα παιδιά σε τι κατάσταση είναι, γιατί αν ξεκινήσει την Κυριακή το πρωτάθλημα να ξέρω σε ποιους μπορώ να υπολογίζω».

 

Οικονόμου: Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα σιγά-σιγά «δένει» ως σύνολο και ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου των «ερυθρολεύκων»:

 


 

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και ο Απόλλωνας έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται σε μία παραπάνω κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας αρχίζουμε να «δένουμε». Είμαστε μία καινούργια ομάδα, όπως είπε και ο κόουτς, με 25 καινούργιους παίκτες και σιγά-σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μα και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και να πετύχει τους στόχους του, που είναι η άνοδος. Όπως και εμείς έχουμε τους ίδιους στόχους σε διαφορετική κατηγορία».

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις