Δ. Σπανός: Δείχνουμε συνεχή βελτίωση

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Σπανός, στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου εξήρε την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» και τόνισε πως το βολιώτικο συγκρότημα αξίζει να αγωνίζεται στη Football League και ψηλότερα. Χαρακτήρισε, δε, το παιχνίδι επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

 

 
 

«Nα ευχηθώ στον Ολυμπιακό Βόλου και στο κ. Τζαναβάρα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καλή χρονιά και ο Ολυμπιακός να πάει εκεί που του αξίζει. Η Β’ Εθνική είναι μικρή γι’ αυτόν. Παίξαμε με μία ομάδα, όπου οι συνθήκες του παιχνιδιού έμοιαζαν πολύ με ένα ματς Football League, ίσως και Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός είχε στόχο και προσανατολισμό, πλάνο και θεωρώ ότι και εμείς δείξαμε πράγματα σήμερα. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, γυρίσαμε το αποτέλεσμα, είχαμε κατοχή μπάλας και καλή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, ενώ πετύχαμε και δύο γκολ. Γενικά, αν εξαιρέσω τη φάση του 90’, όπου έγινε ένα σημαντικό λάθος από μας, νομίζω ότι φεύγουμε ευχαριστημένοι, γιατί το φιλικό πέτυχε τον στόχο του. Δε μένουμε στο αποτέλεσμα, είναι δεδομένο αυτό, αλλά μένουμε στη συνεχή βελτίωση που δείχνουν τα παιδιά και πιστεύω ότι στις 25 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμοι για τον μαραθώνιο της Football League. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Τζαναβάρα, έχει καλή ομάδα και εύχομαι πάντα επιτυχίες». 

 

 

 

 

Βαλεριάνος: Ομάδα Β’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Β.

 

 

Ο αμυντικός του Απόλλωνα, Γιώργος Βαλεριάνος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως το ματς ήταν επιπέδου Β’ Εθνικής και ευχήθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει το στόχο της ανόδου, όπως και στη δική του ομάδα να έχει μια πετυχημένη χρονιά: Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Απόλλωνα:

 

 

 

 


 

«Ήταν ένα φιλικό πολύ δυνατό με μία ομάδα επιπέδου Β’ Εθνικής και της εύχομαι να πετύχει το στόχο της. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και να τα βγάλαμε στο ένα ημίχρονο περισσότερο. Έχουμε άλλες 15-20 μέρες και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία τον Ολυμπιακό και στη δική μου ομάδα». 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις