Αυλαία στα επίσημα με Σούπερ Καπ για Νίκη και Ηρακλή (pregame)

Στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την σεζόν 2016-17 ρίχνονται σήμερα, Νίκη και Ηρακλής, διεκδικώντας το Σούπερ καπ. Οι περσινοί τροπαιούχοι της ΕΠΣΘ, πρωταθλητής και κυπελλούχος, θα παραταχθούν στις 17:30 στο ‘’Π. Μαγουλάς’’ με στόχο να προσφέρουν ποδοσφαιρικό θέαμα στον κόσμο που θα δώσει το παρών στις εξέδρες του.

Η Νίκη είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί, καθώς έχει σχεδόν ολοκληρώσει την προετοιμασία της και είναι έτοιμη να μπει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με σημαντικές αξιώσεις. Ο Ηρακλής κάνει ένα νέο ξεκίνημα και θα προσπαθήσει να πλασαριστεί και πάλι στις κορυφαίες θέσεις της Α’ Τοπικής κατηγορίας, σ’ ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό, καθώς οι δύο όμιλοι, έχουν γίνει ένας, αυξάνοντας τον βαθμό δυσκολίας για μία ανάλογη επιτυχία της περσινής.

Χωρίς τρεις η Νίκη

Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Νίκης για το παιχνίδι με το Ηρακλή Βόλου για το Σούπερ Καπ. Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος (στρατευμένος) Πετράκος και οι τραυματίες Μαλακασιώτης και Σοάρες.

Η αποστολή της Νίκης: Τζήμας, Γρηγοριάδης, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Κόκκας, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Τορεζάνι, Τσιουρέλης, Κόλλα, Παπαδόπουλος, Ματθαίου, Νικλιτσιώτης, Βουρδάκης, Κορέτα, Γκάμπας και Μέτσε.

«Το παιχνίδι είναι επίσημο κι έτσι θα το αντιμετωπίσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Μπίλης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού, δίνοντας το στίγμα της αντιμετώπισης του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές του.

Το απόσπασμα των δηλώσεων: «Το παιχνίδι είναι επίσημο κι έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Οι παίκτες μου θα είναι σοβαροί και θα αγωνιστούν όπως θα αγωνίζονταν και σε οποιοδήποτε επίσημο αγώνα. Αυτό τα λέει όλα»

Κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών απεύθυναν τόσο η διοίκηση, όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί:

Η ανακοίνωση της Νίκης: «Την Κυριακή (4/9) η ομάδα μας, δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2016 – 2017. Για το Super Cup, αντιμετωπίζει στις 5:30 το απόγευμα τον Ηρακλή Βόλου.

Ο Πρόεδρος κ. Τζήμας, η Διοικούσα Επιτροπή, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας, καλούν τον κόσμο μας, να είναι στο πλευρό μας, έτσι ώστε να μπούμε με το δεξί στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν!»

Να ματώνουν τη φανέλα σε κάθε αγώνα της Νίκης, προέτρεψε τους παίκτες ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Τζήμας: «Για όποιο σκοπό και αν παίζουμε μόνο που φοράμε την φανέλα της Νίκης Βόλου πρέπει να την ματώνουμε!»

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο “Π. Μαγουλάς” στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της νέας αγωνιστικής σεζόν από τους Blue Angels.

«Ο σύνδεσμος οπαδών Νίκης Βόλου Blue Angels, καλεί όλους τους οπαδούς της Νίκης Βόλου στη θύρα 3 για το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ηρακλή Βόλου για το super cup της ΕΠΣΘ.»

Ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να δώσει το παρών στον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής σεζόν, εξέδωσε το Blue Club:

«Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας αρχίζουν σήμερα το απόγευμα.

Ο σύνδεσμος μας, εδώ και 31 χρόνια, είναι πάντοτε παρών όπου αγωνίζεται η ομάδα.

Σήμερα επιστρέφουμε στην φυσική μας θέση, στη Θύρα 3 και καλούμε όσα αδέρφια επιθυμούν, να μας πλαισιώσουν,να ενώσουμε τις φωνές μας, για να είναι η κερκίδα μας όπως αρμόζει σε μια ομάδα σαν τη Νίκη

Επίσης από σήμερα το βράδυ, ξεκινούν οι εγγραφές για την εκδρομή που διοργανώνει ο σύνδεσμος μας για την πρεμιέρα στην Φιλιππιάδα.

ΠΙΣΤΗ-ΤΙΜΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ

BlueClub-Θύρα 3 “Π.Ντοκουζης»

Κερδισμένος έτσι κι αλλιώς ο Ηρακλής

Ο Κώστας Μπαντάς έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης από την πλευρά της ομάδας του, τονίζοντας πως ο Ηρακλής μόνο κέρδος μπορεί να έχει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για τον τελικό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, από το οποίο το μόνο που μπορούμε να έχουμε είναι κέρδος. Όπως ξέρουμε όλοι, όταν παίζεις με μία μεγαλύτερης όπως η Νίκη Βόλου, συν την ιστορία της, και να χάσεις δεν θα σου πει κανείς τίποτα.
Παραμένει ένα παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας. Γι’ αυτό νομίζω ότι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε από αυτό το ματς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και θα πούμε ότι χάσαμε. Θα παλέψουμε, θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα πρέπει να δείξουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις και από κει και πέρα ό,τι βγει.»

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 θα διευθύνει ο κ. Νικόπουλος με βοηθούς τους Βλάχο Κ. και Γόργορη Σ..

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις