Α. Έξαρχος: Στην κορυφή φέτος οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου τέλεσε χθες Δευτέρα (5/9) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά Αγιασμό, για τη γυναικεία και ανδρική ομάδα μπάσκετ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν και φέτος…

…στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών και οι άνδρες στην Α1 ΕΣΚΑΘ, έχοντας και οι δύο ομάδες στόχο την άνοδο στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία.
Σήμερα το πρωί το μέλος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Απόστολος Έξαρχος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει φέτος, συνέχεια της περσιής, στις δύο ομάδες, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στην υποδομή, με απώτερο στόχο σύντομα ο Ολυμπιακός Βόλου να στηρίζεται αποκλειστικά σε παιδιά που θα έχουν βγει από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Τόνισε, πως την προσεχή Δευτέρα 12/9 στο κέντρο «La Nave» θα υπάρξει εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών που βοήθησαν πέρυσι τα δύο τμήματα, ενώ θα γίνει και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων.
Ευχήθηκε δε, σε όλες τις ομάδες της Μαγνησίας να έχουν καλή χρονιά, με υγεία και να υλοποιήσουν τους στόχους που θέτει η καθεμία.

Αναλυτικά η συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 89.5 του Απόστολου Έξαρχου μπορείτε να την ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί:

[iframe width=”100%” height=”60″ src=”https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fchrispap74%2F2016-09-06-apostolos-eksarxos_2%2F&hide_cover=1&mini=1&light=1″ frameborder=”0″ ]

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις