Σοβαρότητα και πειθαρχία ζήτησε από τους παίκτες ο Τζαναβάρας

Στο πρώτο ματς της χρονιάς, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (11/9) τον Αστέρα Πετριτή στο Πανθεσσαλικό, μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί φόβο, ωστόσο, θα είναι μεγάλο λάθος εάν οι ποδοσφαιριστές…

…του Ολυμπιακού υποτιμήσουν τον αντίπαλο και θεωρήσουν πως θα κερδίσουν εύκολα. Είναι γεγονός πως δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τον Αστέρα Πετριτή, αν και οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να έχουν στα χέρια τους video με κάποιο από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Κέρκυρας, για να έχουν μια εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Αστέρας.
Αυτό, πάντως, που θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι, μια ομάδα η οποία θα αμύνεται με στόχο να μην δεχθεί τέρμα και από εκεί και πέρα θα κυνηγήσει κάποιο γκολ στις αντεπιθέσεις. Σ’ αυτού του είδους τις αναμετρήσεις τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, όταν ο Ολυμπιακός καταφέρει και πετύχει γρήγορα γκολ. Κι αυτό, καθώς θα φύγει το άγχος, που σίγουρα θα υπάρχει στην πρεμιέρα, ενώ θα αναγκαστεί και ο αντίπαλος να διαφοροποιήσει την τακτική του, παίζοντας πιο επιθετικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να βρουν πιο εύκολα διαδρόμους για την αντίπαλη εστία.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ζητεί από τους παίκτες του, πέρα από το να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που έχουν δουλέψει στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις