Βαρύτητα στην τακτική από τον Τζαναβάρα στην προπόνηση (20 photos)

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (9/9) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (11/9) με τον Αστέρα Πετριτή, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δούλεψε με τους παίκτες του…

…πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» διέκοψε το δίτερμα, για να διορθώσει τους ποδοσφαιριστές, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι. Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Παναγιώτη Ζώνα, ο οποίος έλαβε μέρος στο δίτερμα και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Πετριτή, δίχως όμως να είνια σε θέση να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί με επιθετικό σχήμα, καθώς θα επιδιώξει από νωρίς να «καθαρίσει» το παιχνίδι, διώχνοντας το άγχος που είναι λογικό να υπάρχει στο παιχνίδι της πρεμιέρας.
Αύριο Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις